Autóbusz Klíma és Utaskomfort Termékek

Hívja szakértőnket!

tel

36 22/500-505

Utaskomfort termékek

call1v2

Autóbusz utaskomfort termékeinkkel a legnagyobb kényelmet biztosíthatja utasai számára. Bővebben»

Autóbusz klímák

call2v

Klímaberendezéseink alkalmasak a mini, midi, turistabuszokba, és városi csuklós buszokba is. Bővebben»

Utastájékoztató kijelzők

call3v102

Legmodernebb utastájékoztató kijelzők, hogy mindenki biztosan megtalálja az úti célját ismeretlen helyeken is. Bővebben»

Partnereink

aurora hispacold-logo
denso eber
mobitec sutrak
konvekta

team​ 

Autóbusz klíma és alkatrészek, utaskomfort berendezések

Cégünk autóbusz klíma és utaskomfort berendezéssel foglalkozik: Autóbusz üzemeltető és gyártó ügyfeleink és vásárlóink számára teljes körű kiszolgálást biztosítunk.

Klímatechnológiai üzletágunk

az Ön autóbuszának és igényeinek megfelelő klímarendszert beszerzi, beszereli és beüzemeli. Garanciális márkaszerviz szolgáltatásunk biztosítja a klímaberendezésének megfelelő karbantartását és adott esetben javítását. Közvetlen kapcsolatban állunk a külföldi gyártókkal a folyamatos alkatrészellátás biztosítása érdekében.

Utaskomfort termékeink

az Ön autóbuszának pontos méretei alapján egyedi megrendelésre készülnek. Termékválasztékunk biztosítja, hogy Ön a legmagasabb komfortfokozatú autóbuszokhoz is minden utaskényelmi berendezést megtalálja nálunk. A megrendelt berendezést gyártás után beszereljük, beüzemeljük. Berendezéseink fő egységei vezető ipari cégektől származnak, partnereinken keresztül biztosítjuk az alkatrészellátást is.

Utastájékoztató kijelző

más néven relációs kijelző rendszernek fontos szerepe van a modern autóbuszos tömegközlekedésben jelentkező igények kielégítésében. Európa vezető kijelzéstechnológiai cégének, a svéd Mobitec cégnek vagyunk a magyarországi forgalmazója. Utastájékoztató rendszerünk mind az egyszerű felhasználhatóság, technológiai hatékonyság, mind pedig költséghatékonyság szempontjából a piac egyik vezető terméke.

Alkatrész ellátó rendszerünkben

az autóbusz klíma és autóbusz utaskomfort területekhez kapcsolódó legnehezebben beszerezhető alkatrészek és egységek is megtalálhatóak. A külföldi gyártókkal hosszú évek óta meglévő kapcsolatunknak köszönhetően, gyakran más magyarországi autóbusz szervizek is ránk támaszkodnak, amikor egy-egy nehezen elérhető vagy beazonosítható alkatrész beszerzésére kerül a sor.

A nyári csúcsidőszakban telefonos bejelentkezés alapján előre egyeztetett időpontban tudjuk járművét fogadni, hogy a legrövidebb várakozási idővel megoldjuk a problémáját.

Kérjük, amennyiben kérdése merül fel, hívja szakértőnket a 36 22/500-505 számon, vagy töltse ki az információkérő adatlapunkat.