Autóbusz Klíma és Utaskomfort Termékek

Hívja szakértőnket!

tel

36 22/500-505

Partnereink

aurora hispacold-logo
denso eber
mobitec sutrak
konvekta

team​ 

Cégünkről

1993

Omnex Kft. megalapítása autóbusz kényelmi berendezések gyártására. Ebben az időszakban fő termékünk az autóbusz hűtőbox, síkoffer és toalett volt, legjelentősebb megrendelőnk az Ikarus Karosszéria és Járműgyár székesfehérvári és budapesti gyára, valamint az Egyedi Autóbuszgyár Kft.

Termékválasztékunkat folyamatosan bővítettük és a vevőigényekhez igazítottuk. Egyedi megrendelésre fedélzeti konyhák különböző típusait gyártottuk és építettük be, valamint autóbusz utánfutót is gyártottunk.

1995

Ipari és Kereskedelmi Minisztérium az Ipari Formatervezési Nívódíj Különdíjával jutalmazta síkofferünket.

1996

Cégünk termék- és szolgáltatáskörének kibővítése autóbusz klímaberendezések forgalmazásával, beépítésével, garanciális szervizelésével és javításával. Öt nagy európai klímagyártó termékeinek forgalmazója és márkaszervize vagyunk, mely típusokhoz az összes gyakran használatos alkatrész megtalálható raktárunkban. Emellett klímakompresszor forgalmazásával, javításával, felújításával is foglalkozunk.

A vevőink igényei alapján fokozatosan vettük fel a tevékenységeink közé az autóbuszfűtés-rendszerek beépítését, javítását és karbantartását is.

2000

Cégünk új, jelenlegi telephelyére költözött.

2006

Új termékkör, a svéd Mobitec cég utastájékozató rendszereinek és reláció kijelzőinek a bevezetése.

2008

ISO 9001 minőségirányítási rendszer megszerzése.

2010 április

autobuszklaszter

Alapító tagok voltunk a Magyar Autóbuszgyártó Klaszter megalapításánál.

Munkatársaink folyamatosan részt vesznek a legújabb szakoktatásokon és tanfolyamokon, hogy mindig napra kész szaktudással várják az ügyfeleket. Többek között Bock, Hispacold, Sütrak, Konvekta tanfolyamokat végeztünk el sikeresen.

Szakmai tudásunk napra készen tartásához rendszeres szoros kapcsolatot tartunk partnereinkkel, a gyártókkal és a szakmai kiállításokon tájékozódunk a legújabb technológiákról, újdonságokról. Minden évben meglátogatjuk a hazai és a fontosabb külföldi autóbuszos és klímaipari kiállításokat, mint például a Nemzetközi Autóbuszfesztivál – Tököl, IAA Haszonjármű-kiállítás - Hannover, Busworld Kotrijk amely Európa legnagyobb buszos vására és kiállítása, IKK – Chillventa Nürnberg.

Ügyfeleink az ország teljes területéről megkeresnek minket javítási munkákkal vagy alkatrészrendeléssel. Fontos vevőink a Volán vállalatok, belföldi buszgyárak, átalakító műhelyek, valamint az utazási irodák, különböző személyszállító vállalkozások. Termékeinket exportáljuk is, többek között Németországba, Csehországba, Szlovákiába, Szerbiába, Romániába és Ausztriába.